Algemene Informatie

Beste Keeper/ Keepster/ouders/trainers,

Welkom op de site van PEAKELITE-keepersscholen!

Op deze site kun je alle informatie vinden die je nodig hebt om een betere keeper te worden.

De PEAKELITE-keepersscholen zijn een vervolg op de keepersscholen.nl. Keepersscholen.nl was jarenlang de toonaangevende organisatie op het gebied van keeperstraining in Nederland.

Inmiddels gaan we het komend cursusjaar starten met 4 scholen in Nederland en 4 scholen In Belgie, waarmee we de grootste organisatie zijn op keepersgebied in de Benelux.

Daar gaan alle deelnemers van profiteren, zo zal er elk jaar een geweldig event georganiseerd worden onder de naam: “PEAKELITE CHALLENGE”. Alle deelnemers van alle PEAKELITE-scholen kunnen hieraan deelnemen. Bovendien organiseren we keeperskampen in zomer en winter, waarbij onze deelnemers van korting kunnen profiteren!

PEAKELITE werkt alleen met trainers die opgeleid zijn binnen de Pro Goal- filosofie. Bovendien worden deze trainers jaarlijks bijgeschoold.

Vele keepers die het betaalde voetbal gehaald hebben, zijn binnen de Pro Goal Methode getraind, met als belangrijkste exponent Michel Vorm, die zelfs het Nederlands Elftal haalde… Jaarlijks worden deelnemers door prof clubs gescout en uitgenodigd voor testtrainingen. Zo zijn er al deelnemers naar SC Heerenveen, SC Cambuur, Vitesse, NEC Nijmegen en NAC Breda vertrokken, mede dankzij de gerichte trainingen op de scholen.