PEAK Elite Goalkeeping Challenge

Zondag 13 januari 2019 organiseert Keepersschool PEAK Elite Culemborg in samenwerking met VV BZS een Goalkeeping Challenge voor alle keep(st)ers tussen de 8 en 18 jaar uit Beusichem en omgeving. Tussen 09:30 en 13:00 uur krijgen de keepers een demonstratietraining te zien, is er een stukje theorie en uiteraard gaan ze zelf ook hard aan de slag, om zo aan het begin van het nieuwe jaar hun keepersvaardigheden een flinke ‘boost’ te geven! Aan de hand van de ProGoal keepersmethode (aanvallend, pro-actief leren keepen) zullen er onder begeleiding van goed opgeleide en ervaren keeperstrainers, zeer uitdagende oefenvormen worden gedaan. Halverwege de ochtend krijgen de deelnemers een consumptie en een demonstratietraining te zien. Ook zal er een informatiestand zijn waar je alles kunt vragen aangaande keepershandschoenen. De ochtend staat onder leiding van Arjan Hoek (hoofdtrainer keepers Focus ’07 en Keepersschool PEAK Elite) en Gerard van Uden (hoofdtrainer keepers BZS).

Deze dag is er ook de gelegenheid om je aan te melden voor de 12 voorjaarstrainingen 2019 van Keepersschool PEAK Elite Culemborg. Meer informatie via: www.facebook.com/keepersschoolpeakelite/ of www.peakelite-goalkeepingschools.com

Kortom, mis deze kans tijdens de winterstop niet en meld je snel aan!! Via mail: keepersschoolpeak@gmail.com  ovv: naam, leeftijd, club en team. Kosten: €5- (contant)