Welkom bij Peakelite Brussel België

Vanaf zondag 7 oktober start de najaarscursus van de PEAK ELITE Keepersschool.
De trainingen starten om 10.00 uur en duren tot 11.30.

We trainen op een nieuw syntetisch veld en met de nieuwste trainingsmaterialen, zoals Airbodies, ballenkanon en Filippi Shield en kaatswand.

De trainingen staan o.l.v. Maarten Arts en Sven Walraevens (keeperstrainer KOVC Sterrebeek). De groepstrainers zijn allemaal ervaren keeperstrainers die de Pro Goal trainerscursussen hebben gevolgd.

Bij elke training staat een bepaald techniek thema centraal. De trainingen starten met een gevarieerde warming up en worden altijd afgesloten met een wedstrijdvorm. Elke training wordt aan de deelnemers via mail toegestuurd.

Er wordt gewerkt op 3 nivo’s: beginners – gevorderden en elite. In het begin worden alle deelnemers op leeftijd ingedeeld. Het uiteindelijke doel is om elke keeper op zijn of haar optimale niveau te laten werken, waardoor elke keeper beter zal worden. De indeling wordt door de coaches gemaakt.

Na afloop van elke cursus ontvangen de deelnemers een deelname-certificaat en een evaluatieformulier met verbeterpunten. Uiteraard zijn ook de keeperstrainers van de club van harte welkom om de trainingen bij te wonen.
Deelnemers aan de PEAK ELITE keepersscholen hebben een aantal voordelen:
– Korting op aankopen handschoenen en kleding via hoofdtrainer
– Korting op deelname keeeperskampen, zoals dit jaar het PEAK ELITE
winterkeeperskamp in Malaga – Spanje (zie : “EVENTS”°)
– Deelname aan het unieke PEAK ELITE Goalkeeping event, waar gestreden gaat worden om de titel “ Beste keeper van de BENELUX”

Onder de naam “GLOVES4AFRICA” starten we een mooi initiatief waarbij we er school de gebruikte keepershandschoenen inzamelen om deze dan in diverse Afrikaanse landen aan keepers uit te delen, die geen geld hebben om handschoenen te kopen.

Wanneer er nog vragen zijn over de inhoud van de trainingen of de events, mail dan naar maarten@peakelite.co.uk