Welkom bij Peakelite Culemborg

Welkom bij peakelite-goalkeepingschools.com regio Culemborg.

Mijn naam is Arjan Hoek, schoolhouder van Keepersschool PEAK Elite Culemborg. Ruim 25 jaar ben ik actief in het keepersvak. Begonnen in de jeugd bij VV Noordwijk en na omzwervingen via VV Walram en Delta Sports ‘95 kwam ik terecht bij de jonge fusievereniging Focus ‘07 in Culemborg. Hier heb ik de afgelopen 7 jaar de kans gekregen om (naast het spelen bij zondag1) een trainerscarrière op te bouwen. Waar het begon met een kleine club keepers komen er nu gemiddeld 30 keepers met veel plezier naar de dinsdagavondtraining op de club.

Afgelopen jaar, na de cursus ProGoal keeperstrainer, werd ik benaderd door Maarten Arts (oud keeperstrainer van o.a. FC Utrecht) om een keepersschool op te starten met support van PEAK (het sportmerk van Tim Krul) en trainersinhoudelijke ondersteuning via de ProGoal Methode van Maarten Arts zelf. Daar ik weet dat 1 keeperstraining (en in veel gevallen is er helemaal geen keeperstraining bij de voetbalvereniging) in de week onvoldoende is om snel beter te worden dacht ik al een tijd na over een keepersschool. Met PEAK, Focus ‘07 (accommodatie), ons trainersteam en Maarten Arts zijn er uitstekende partners voor een kwalitatief hoogwaardige keepersschool.

Het trainersteam proberen we zo divers mogelijk samen te stellen, zodat iedere keeper/keepster zich welkom voelt en op een prettige, leerzame en uitdagende training kan rekenen. Onze hoofdtrainer Ruud Schiks speelt hierin een belangrijke rol. Ruud is een kei wat betreft trainingsvormen, trainingsopbouw en techniek en heeft een grote database met oefenstof. Hopelijk mogen wij van Keepersschool Peak Elite bijdragen aan de keeperscarrière van jou!! En wie weet wordt jij de nieuwe Jeroen Zoet, Sari van Veenendaal, Marco Bizot, Jasper Cilessen of Tim Krul!!

Met sportieve groet,

Arjan Hoek
Schoolhouder regio Midden-Nederland
Keepersschool Peak Elite, Culemborg
Tel. 06-38788507
Email: keepersschoolpeak@gmail.com