Welkom bij Peakelite Maas & Waal

Welkom bij keepersscholen.nl regio Maas en Waal.

Keepersscholen.nl is clubonafhankelijk en voorziet in de behoefte van professionele techniektraining voor de (jeugd)keeper in de regio. Bij de eigen vereniging kunnen de keepers vaak alleen maar meedoen met de voetballers en worden veelal als schietschijf gebruikt tijdens de diverse afwerkvormen op het doel. In het algemeen ontbreekt bij de clubtrainingen de specifieke focus op het keepersvak en de daarbij behorende trainingstechnieken. Onze opleiding vormt een aanvulling op bestaande keeperstrainingen, of invulling van ontbrekende keeperstrainingen en kan dus een belangrijke bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de keeper/keepster bij de club.

De doelstelling van Keepersscholen.nl is dat elk kind zijn (of haar) persoonlijke top-niveau moet kunnen bereiken. Regelmatig worden deelnemers gescout door BVO’s tijdens de trainingen van onze scholen. Zo zijn er al deelnemers naar SC Heerenveen, SC Cambuur, NEC en NAC Breda vertrokken, mede dankzij de gerichte trainingen op de scholen.

Bij Keepersscholen.nl staat kwaliteit voorop

We werken in kleine groepjes onder leiding van enthousiaste en gekwalificeerde trainers op prima locaties in heel Nederland en Belgïe. Alle trainers zijn gediplomeerd en hebben jarenlange ervaring als keeper en als trainer. Elke school staat onder leiding van trainers die jarenlang met Maarten Arts hebben samengewerkt en zodoende uitstekend in staat zijn om de trainings-filosofie tot in de details uit te dragen!

In het techniekgedeelte van de scholen, staat ’het aanvallen van de bal’ centraal. Simpelweg betekend dit: zo vroeg mogelijk in balbezit komen. Uiteraard komen tijdens de cursussen ook alle andere belangrijke aspecten van het keepen aan bod. Ik hoop jullie snel te mogen begroeten bij onze locatie!

Welkom
Met sportieve groet,

Hans van der Beek
Hoofdtrainer en schoolhouder keepersscholen.nl regio Maas en Waal